Info aanmelden reizen

Info over het aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te gaan, dan kun je je inschrijven vanaf 14:00 uur op 15 oktober via het inschrijfformulier op deze site. Inschrijven via de site kan t/m 15 november 2020. Daarna wordt het online inschrijfformulier verwijderd en kan je je alleen nog aanmelden door contact op te nemen met de Lisette Schneider via Oekraine@eindhovenbouwt.nl. In overleg met de coaches van de reis wordt dan gekeken of je nog mee zou kunnen.

Per reis zijn er 18 inschrijvingen van deelnemers en coaches samen mogelijk, daarna kom je op een wachtlijst. Mocht je je hebben ingeschreven en niet mee kunnen vanwege het feit dat de reis vol zit of dat de reis niet doorgaat in verband met te weinig deelnemers of coaches, dan krijg je je inschrijfgeld terug (dit zijn de enige 2 redenen om je inschrijfgeld terug te krijgen).  

Verschillende mogelijkheden tot inschrijving

Wanneer is je inschrijving definitief

  1. Als deelnemer (jongeren van 16 t/m 25 jaar); 
  2. Als coach (25 jaar - 30 jaar met reiservaring van onze reizen of 30 jaar en ouder); Heb je interesse voor coach, lees dan ook 'Coach Oekraïne reizen'. Mocht je je als coach inschrijven, dan zal er samen met jou gekeken worden dmv een gesprek of dit ook mogelijk is. Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen via Oekraine@eindhovenbouwt.nl.

 

  1. Je hebt je aanmeldformulier ingevuld en verstuurd;
  2. je hebt € 200 inschrijfgeld overgemaakt op rekening NL10 ABNA 041 25 42 447 tnv St. Eindhoven Bouwt mvv 'naam deelnemer'; 
  3. je hebt mail met een bevestiging gekregen waarin staat dat je definitief inschreven bent