Kinderen in Janoshi naar school in september 2014

DSCN7610

HELP mee om 40 kinderen in Janoshi een kans op een ander leven te geven!! Help mee om ze de mogelijkheid te geven om naar school te gaan in September!!
Heb je het op je hart om te helpen?
Bid dan mee dat de school kan starten en help door te geven.

Voor 20 euro per maand kan 1 kindje naar school en krijgt elke dag tijdens school een maaltijd!!
Je kan helpen met elk bedrag per maand dat jij wil en kan geven!! Ook eenmalige giften zijn welkom!!
Voor 40 kinderen hebben in totaal 800 euro per maand nodig om hen naar school te kunnen laten gaan. Daar worden de leerkrachten, materialen, drinken, 1 keer per dag warm eten en stookkosten van betaald.

Mocht het niet lukken de school te starten, dan krijg je je geld weer terug. Wil je eerst meer informatie, dat kan ook. Neem dan contact met oekraine@eindhovenbouwt.nl.

Wil je helpen door te geven, dan kan door:
– maandelijks (iig vanaf augustus, het liefst op de 1e) een bedrag overmaken op : NL97 ABNA 055 24579 49 tnv st Eindhovenbouwt mvv schoolproject Janoshi (NB: dit rekeningnummer is een ander rekeningnummer dan van het Oekraine project zelf).
– en stuur tevens een mailtje sturen naar oekraine@eindhovenbouwt.nl waarin je aangeeft dat je mee wilt helpen met het bedrag dat jij wilt geven. Op deze manier weten we of de school kan starten. Of vul onderstaand contactformulier in, zodat wij weten wat er binnen gaat komen voor de school.

———————————————————————–

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]