Reissom en betalingen

Reissom en betalingen

De reissom voor alle reizen is opgebouwd uit reis- en verblijfkosten en projectkosten. Binnen de reis- en verblijfkosten hoort het vervoer met busjes en vliegtuig, verblijf ter plaatse, maaltijden en één of meerdere tolken. Consumpties naast de geplande maaltijden zijn voor eigen rekening. Binnen de projectkosten horen de kosten voor het bouwproject, het kinder-, tiener- en moederwerk, de voedselpakketten, maar ook het transport met de materialen naar Boedapest.

Globale reissom

Globale reissom Voorjaarsreis (indien aanwezig)Kosten voor de deelnemer(€ 850)
Bijeenkomsten zonder weekend€ 10
Reis; vliegen en bus€ 370
Verblijf: slapen en eten€ 120
Bijdrage voor de tolken en kosten uitjes, T-shirt, bedankjes etc€ 50
Projectkosten€ 300
Globale reissom Zomerreizen Kosten voor deelnemer (€ 1000)
Bijeenkomsten zonder weekend€ 10
Reis: vliegen & bus€ 425
Verblijf: slapen en eten€ 200
Bijdrage voor de tolken en kosten uitjes, T-shirt, bedankjes etc€ 65
Projectkosten€ 300

Betalingen

De reissom dient uit eigen middelen betaald te worden en/of door acties en sponsoring verworven te worden. Voor de groepsbinding is het aan te bevelen dat je het bedrag bij elkaar probeert te krijgen via gezamenlijke klussen en acties. Het is de bedoeling dat je ervoor zorgt dat op onderstaande data de bij behorende bedragen op de rekening staan. Gebeurt dit niet, dan kan dit consequenties hebben voor deelname aan de reis. Je kunt het geld overmaken op rekening NL10ABNA0412542447 tnv Stichting Eindhovenbouwt mvv 'je naam'. Als anderen voor jou geld overmaken, laat ze dan ook je naam erbij vermelden, anders weten we niet dat het voor jou is en gaat het naar het projectgeld.
Termijnen voorjaarsreis (indien aanwezig)Bedrag op rekening
Bij inschrijving€ 200
1 februari 2022€ 400
1 april 2022€ 850
Termijnen ZomerreizenBedrag op rekening
Bij inschrijving€ 200
1 februari 2022€ 400
15 mei 2022€ 750
30 juni 2022€ 1000

Belangrijk om te weten

Een aantalpunten hieronder zijn belangrijk voor je om te weten. Lees ze daarom goed door.
  • Je krijgt je inschrijfgeld alleen terug indien de reis vol zit en je hierdoor niet mee kan en als de reis niet doorgaat i.v.m. te weinig deelnemers of coaches.
  • Alle gelden die boven je verplichte reissom binnenkomen worden 100% aan het project toegevoegd.
  • In de reisvoorwaarden kun je lezen hoe het zit als jij besluit om niet meer mee te gaan. Lees de reisvoorwaarden goed door.
  • Het kan zijn dat speciale omstandigheden zijn waardoor Stichting Eindhovenbouwt de reis moet cancelen. Ook dit kun je lezen in de reisvoorwaarden.
  • De betalingen of giften die voor jou binnenkomen, worden bijgehouden in een bestandje. Via internet kan je hierop inloggen. Na inschrijving krijg je je inlognaam en wachtwoord.