Gift/Steun een project

 

 

Algemene gift

Per jaar zijn de projectkosten 20.000€-30.000€. Dit zijn kosten voor nieuwe huisjes, extra voorzieningen, kinderwerk, bijbels etc.

De deelnemers betalen zelf vanuit hun reissom ongeveer de helft van de totale projectkosten, afhankelijk van het aantal en de grootte van de groepen. Dit houdt in dat we de andere helft dmv gezamenlijke akties, sponsering en giften nog bij elkaar moeten halen.

U kunt ons hierbij helpen door een gift over te maken naar rekening NL10 ABNA 0412542447 tnv St EindhovenBouwt mvv project algemeen. Of u kunt direct betalen door op de knop 'doneer' te klikken.

 

 
 

Anbi

Een specifieke gift

Wilt u bijvoorbeeld speciaal voor de huisjes geven of juist liever voor het kinderwerk, dat kan ook!

Vermeld dan bij het overmaken op genoemde rekening bij algemene giften voor welk specifieke project uw gift is. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende projecten.

Verschillende projecten:

Hieronder staat een lijst met projecten die elk jaar terugkomen. Bij elk project staat een schatting van de kosten (gerelateerd aan de gemaakte kosten voorgaande jaren):

  • Project algemeen; wij kijken waar we uw gift het best kunnen gebruiken
  • Kinder-, tiener- en moederwerk; materialen om mee te knutselen, drinken en lekkers/fruit, eten, etc (± 5000€)
  • Huisjes; bouwen of renoveren van verschillende huisjes bouwen (kosten per huisje renoveren rond 2.500€ en nieuw huisje ± 5000€)
  • Extra voorzieningen; zoals WC-hokjes, waterpompen, etc (± 1500€)
  • Afvalvoorziening; een schoner en hygiënischer dorp; opruimen, ophaaldienst, voorlichting hygiëne & materiaal (± 500€)
  • Transport; kleding en materialen naar Janoshi (± 800€)
  • Krijgen we extra projectgeld binnen, dan besteden we dat aan projecten in het dorp om het dorp veiliger te krijgen of voor werkvoorzieningen: projecten als electra, wegen etc